GIGI Kozmetika & Smink Stúdió

Tökéletes bőrmegújító rendszerA GIGI Bioplasma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az alábbi problémákra nyújt megoldást:
Ráncok
Fakó, sápadt bőr
Tág pórusok
Bőrpír
Laza tónus
Értágulatok
Dehidratáltság
Rugalmatlanság
Pigmentációk
Akne és comedo

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általuk kiváltott szabad gyök támadások.
A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába.

Bioplasma NSA-5 Complex (Natural Sea Algae)
Sahel Scenedesmus – Bioplasma FA
Chondrus Crispus - Gelalg®
Alaria Esculenta - Kalpariane®
Algae Extract - Laminarghane®
Codium Tomentosum - Codiavelane®

Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMarine a világ legnagyobb tengerbiológiai-, kutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengerszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

A GIGI Bioplasma termékcsaládja az algákon kívül még egy fő hatóanyagot tartalmaz a bőrfiatalítása érdekében az olajfa levelének kivonatában található hatóanyagot, az Oleuropeint.

A kezelés feltölti energiával, ásványianyagokkal, vitaminokkal valamint nedvességgel a bőr mélyebb rétegeit is, duzzasztja a kollagén és elasztin rostokat. Stimulálja a kollagén- és a hialuronsav szintézist. Gyógyítja hámréteg és a sejtmembránok sérüléseit. Finoman halványítja pigmentációkat.

A kezelés végére a bőr csodálatosan hidratált, feltöltődött, kisimult, egészséges színű és fényű lesz. Ami viszont a legnagyobb csoda, hogy 8 óra múlva akár plusz 25%-kal is megnövekedhet hidratáltsága, mert az algák olyan vízcsapdákat képeznek a bőrben, melyek a levegőből is megkötik a nedvességet. Magyarul a bőrünk olyan lesz, mint egy szivacs, ami szívja és szívja magába nedvességet.


Feltöltő kezelés

- Letisztítás

- Peeling

- Bioplasma szérum besimítása pontmasszázzsal

- Bioplasma revitalizáló -aktíváló maszk felhelyezése

- 30 perces arc és dekoltázsmasszázzsal, melyet a Bioplasma hidratáló masszázskrémmel végzünk, melynek 10% NA- hialuronát tartalma van az 5 algakivonaton kívül.

A kezelést még megkoronázhatjuk elektromos kezeléssel is, mely a bőrtípusnak megfelelően lehet Ultrahang, arcvasaló...

Természetesen itt sem maradhat el a befejezésnél a megfelelő fényvédőkrém használata.


Menü

Dunakeszi, Szent István út 86