GIGI Kozmetika & Smink Stúdió

Forgassuk vissza az idő kerekét


Jóval több mint egy hétköznapi kozmetikai kezelés, hiszen igazi CSODÁT tesz az ember bőrével!

A szépségért meg kell szenvedni - ugye mindenki ismeri az elcsépelt közhelyet? Pedig a mondás nagyon is igaz, és ezt főleg azok tudják, akik bármilyen plasztikai eljárásnak alávetették már magukat a szépülésük érdekében.
A tű nélküli mezoterápiának köszönhetően fájdalommentesen, mindenféle felületi beavatkozás - vágás vagy szúrás - nélkül FIATALODHATUNK!
A tű nélküli mezoterápiát egy úgynevezett elektroporációs, arc és testkezelésekre alkalmas fejekkel rendelkező készülékkel végzem.
A berendezés által kibocsátott elektromos hullámok megváltoztatják a bőrsejtek polaritását , amely elősegíti a kezelések során alkalmazott hatóanyagok ( ARGINELINE, KOLLAGÉN, HYALURONSAV )felszívódását!

A kezelések után a szem környéki szarkalábak, illetve az arcon található apróbb ráncok eltűnnek, a test bőrfelületének kötőszövetei megújulnak, a sejtek pedig regenerálódnak.

Egy kezelés másfél óra időtartam ( arc-nyak-dekoltázs ) és általában kúraszerűen 4-6alkalom javallott heti rendszerességgel!
Utána elég a fenntartó kezelés ami havi 1kezelést jelent!
De az eredmény már az első alkalommal látványos!

Nemcsak nők, hanem férfiak számára is ajánlott, tehát drága urak, itt az ideje, hogy tű nélküli mezoterápiás kezeléssel ajándékozzák meg kedvesüket, vagy éppen saját magukat!

A szúrás és vágásmentes kezelőgépet, amely már az ELSŐ alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de a több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét...Elérhetőségem: 06/70-508-79-38


Tű nélküli mezoterápia


A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához.Orvosi szinten közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájával.
Ezen a területen jelent a tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Orvosok és kozmetikusok egyránt alkalmazzák a világ minden pontján.


Napjankban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez, a non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) módokat kivéve kizárólag tű nélküli mezoterápiával jutatthatjuk be. Így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más módszerrel (gyógyszerek szedése, krémezés, ultrahang, stb.).
Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfitalalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás területén.


A hagyományos "tűs" mezoterápia során egy automata pisztollyal nagyon vékony injekciós tűn keresztül adagoljuk a hatóanyagot a bőrbe.
A "tű nélküli" mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél).

Tunelkulimezoterapia.hu


1alkalom mezoterápiás kezelés hatása
Mire alkalmazható?


Arc kezelés esetén:

Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta.
Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedésgáló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak.


- Arc feszesítés - bőr megújítás
- Zsíros nyak és toka
- UV sugarak, szolárium hatására történő bőr öregedésének megelőzésére és kezelésére
- Hiper pigmentáció
- Akne és akne sebhelyek
- Hidratálás
- Mimikai ráncok
- Nyitott pórusok
- Olajos bőr

Alkalmazás: Kúra szerint hetente 1x, 6héten keresztül és utána havonta 1x a fenntartás miatt.
Vagy igény szerint alkalmanként havonta 1x.
Ellenjavallatok


- Szívritmus szabályzó
- Epilepszia
- Terhesség
- Botox: a kezelést követő 30 napban nem alkalmazható, a kezelt területen soha nem alkalmazható
- Műtéti beavatkozás: a műtét utáni 40 napban nem alkalmazható
- Herpesz fertőzés
- Nagyon érzékeny bőr
- Nagyon vékony bőr
- Aktív akne
- Nem kontrollált diabétesz
- Ekcéma
- Bőrgyulladás
- Bőrrák
- Vírusos fertőzés
- Sérült erek


Izomstimulálás


Az arc izmainak feszesítésére, a tónusok megemelésére, ezáltal a ráncok mélységének csökkentésére alkalmas.

Mikroimpulzusokkal éri el a feszesítő eredményt.
Menü

Dunakeszi, Szent István út 86