GIGI Kozmetika & Smink Stúdió
Csere-Czidor Tünde kozmetikus, sminkes, sminktetováló, lézer specialista

FÉRFI KOZMETIKA


Férfi arcbőr kezelése

A közmondás szerint elég, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél - de ez ma már nem érvényes, ezt a férfiak is tudják. A bőrük ugyan úgy magán viseli a stressz, a környezeti ártalmak, a dohányzás, a napsugár okozta károk következményeit, mint a nőké. Ezért van szüksége egy modern, igényes férfinek - férfi kozmetikára.Manapság a férfiak is egyre többet törődnek megjelenésükkel, hogy a bőrük ápolása nem csak a fiatalságuk megőrzése szempontjából fontos, hanem a mindennapi megjelenésben, baráti körökben egyaránt.
A GIGI megalkotta a kifejezetten a férfi arcbőr ápolását segítő vitalizáló professzionális arckezelését, hogy hatékonyan segítse a férfiak bőrének ápolását.


Féfiak gyantázása


A test szőrzete általában a férfias büszkeség tárgya volt, ma a szőrtelen mellkas a divat, ezért sokan szabadulni szeretnének a férfias szőrszálaktól.

Férfi Vendégeinknek lehetősége van megszabadulni nem csak a mellkas szőrzetétől, hanem a hónalj, has, hát vagy akár a láb nemkívánatos szőrszálaitól is, mivel a mellkasgyantán kívűl foglalkozunk hátgyantával, hasgyantával, hónaljgyantával is.

A hónaljak szőrtelenítése a dezodorálás szempontjából kifejezetten előnyös. Ma már ápolatlannak tűnnek a bozontos szőrzetek.

Ha VÉGLEG meg szeretnének szabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól akkor részükre is igénybevehető az IPL lézeres szőrtelenítés.Menü