GIGI Kozmetika & Smink Stúdió

Tini és problémás bőrök kezelés

GIGI -Derma Clear sorozat

A KÉPRE KATTINTVA MEGNÉZHETŐ A KEZELÉS!
Nem lehet elég korán kezdeni!


Normál esetben a faggyú a pórusokon keresztül kiürül, és szétoszlik a bőrfelszínen, ám kamaszkorban gyorsabb működésre kapcsol, és több termelődik belőle - ilyenkor alakulnak ki a pattanások.

A gyerekeknek a hormonális érés kezdetétől szükségük van a fokozott odafigyelésre a bőrtisztítás , bőrápolás során. Fontos a szülő szerepe, odafigyelésük, szakszerű tanácsaik, illetve, hogy felismerjék, mikor van szükség szakértő segítségére a bőr védelme és gyermekük lelki megrázkódtatásai elkerülése érdekébe.
A tinédzserek bőre ekkor sokat változik, és ha elhanyagolják a bőrápolást, akár egész életükben maradandó nyomokat viselhetnek az arcukon, ezt pedig jobb elkerülni.


Bőrtisztítás lépésről lépésre:
Serdülőkorban alapvető fontosságú a bőr tisztán tartása, amely ebben az életkorban leginkább a faggyú eltávolítását, valamint a fokozott verejtékezés következtében szükséges bőrfrissítést jelenti.

Hidratálás, fényvédelem:
Fontos a fényvédő krém rendszeres használata is, hogy a meglévő pattanások és azok helyei ne tudjanak pigmentálódni, mert ez később újabb problémát jelenthet, hegek, foltok maradhatnak az arcbőrön.
Már a tinédzserek számára is elérhető a A CC a color corrector rövidítése magyarul színkorrigáló krém. Több mint egy hidratálókrém és több mint egy alapozó. Tulajdonképpen ennek a kettőnek a kombinációja. A BB krém továbbfejlesztett változata, de annál sokkal jobb fedést biztosít. Mattá és egységes színűvé varázsolja a bőrt. Biztosítja a bőr egész napos hidratálását, vitamin tartalmával védi a bőrt a káros külső hatásoktól, teljes körű UV védelmet biztosít, nyugtatja, revitalizálja a bőrt. Olaj- és parabénmentes termék.

Nyomkodni TILOS!
Nem ajánlom az otthoni nyomkodást sem a tiniknek sem az anyukájuknak! Mégpedig azért nem ,mert egyrészt nem biztos,hogy teljesen ki tudják tisztítani a bőrt, a félig kinyomott pattanások pedig újra termelődnek, begyulladnak és el is fertőződhetnek!


Szülőként ne várjuk meg, amíg gyermekük arcát ellepik a pattanások, aknék. Keressenek fel egy szakembert már akkor is ha csak az orron, homlokon jelennek meg a mitteszerek.
A kozmetikum, mellyel Neked is szebb bőröd lehet!

A GIGI kozmetikai laboratóriuma büszkén mutatja be az egyedülálló Derma Clear sorozatot,
mely igazi áttörés a zsíros és problémás bőrök kezelésében! A GIGI egy új ágazatot fejlesztett ki termékskáláján belül: a GIGI Medical-t melynek első termékcsaládja a Derma Clear.

Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati, és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a mitesszerek és gyulladt pattanások száma!


A GIGI Medical filozófiája egy három lépcsős kezelési koncepcióra épül:

1. A diagnózis felállítása és a bőr kezelése egy szakképzett kozmetikus által a Derma Clear terméksorozat segítségével.

2. A Derma Clear termékekkel való kezelés otthoni folytatása. A termékekben olyan hatóanyagok találhatók, melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.

3. Az elért eredmények szinten tartása. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése. A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabad gyökök roncsoló hatásaitól, a mitesszerek újratöltődésétől. A bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusúvá válik.

A Derma Clear termékcsalád:

• A bőrt finoman tisztítja, irritációmentesen távolítja el az olajos szennyeződéseket.
• Eltávolítja a bőr felső rétegéről az elhalt hámsejteket.
• Szabaddá teszi az eltömődött pórusokat (verejtékmirigy és szőrtüsző).
• Antibakteriális hatású.
• Nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrpírt.
• Megakadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim kialakulását.
• Távoltartja a bőrirritációs anyagokat, melyek felbontják a glicerinésztereket.
• Semlegesíti a szabad gyököket.
• Gyorsan regenerálja a bőr állapotát.
• Szabályozza és csökkenti a szeborrea kialakulását.

előtte

A kezelés előttutána

kezelés után


Savas hámlasztás zsíros, aknés bőrre


Ez a kezelés 2alkalomból áll 2hónap különbséggel!

A hámlasztó kezelést két normál kezelés közé érdemes beiktatni.

A hámlasztó kezelés után 24órán keresztül ne érje víz az arcot!
24óra elteltével mossa le a bőrt és vigyen fel DERMA CLEAR hidratálót és SUN CARE hidratálót ( SPF 30 ).

Érzékenységi reakciók észlelése esetén használja a RECOVERY bőrpírcsökkentő krémet!

A bőr hámlása a kezelés után 48órával indul el!

Házi ápolás:
Otthonra a DERMA CLEAR termékeket ajánlom!

Ára: 10.000.-/alk.

E-mail:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Menü

Dunakeszi, Szent István út 86